Davutoğlu'ndan farklı aşı açıklamalarına tepki

Davutoğlu'ndan farklı aşı açıklamalarına tepki

Sağlık Bakanı Koca ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın farklı aşı açıklamaları hakkında konuşan Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, "Siz sağlık sorunundan önce, aranızdaki iletişim sorununu çözün" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı tedarikinde 2 ay zorluk çekileceğini açıklamasının ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Elimizde yetecek kadar aşı var" açıklaması yaptı. Bakan Koca ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı hakkındaki farklı açıklamaları ise kafaları karıştırdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Koca ile Erdoğan'ın farklı açıklamalarına dikkat çeken bir Twitter paylaşımı yaptı.

"SAĞLIK SORUNUNDAN ÖNCE ARANIZDAKİ İLETİŞİM SORUNUNU ÇÖZÜN"

Davutoğlu, paylaşımında şunları söyledi:

"Sağlık bakanı aşı tedarikinde sorun var diyor, Cumhurbaşkanı yok diyor! Siz sağlık sorunundan önce, aranızdaki iletişim sorununu çözün! Ve karar verin; kapanma döneminde Cumhurbaşkanı’nın ifadesi ile bu güzel ülkede hanginiz kalacak?"

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN