Erdoğan'dan kafaları karıştıran açıklama: Elimizde yeterince aşı var

Erdoğan'dan kafaları karıştıran açıklama: Elimizde yeterince aşı var

Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda elimizde yeterince aşı var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın önümüzdeki iki ay boyunca aşı tedarikinde sıkıntı yaşanacağını söylemesinin ardından Erdoğan'ın yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Erdoğan, Bakan Koca'nın aksine "Şu an elimizde yeterince aşı var" dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"YETERİNCE VAR"

"Şu anda elimizde yeterince aşı var. Sıkıntı yaşanmaz yüklü miktarda Sputnik V de gelecek. Biontech, Almanya'dan onun verilmiş sözü var. O da inşallah gelecek.

"EYLÜL-EKİM GİBİ ÜRETİME GEÇECEK"

(Yerli aşı hakkında) Şu anda üniversitelerimiz, bazı ilaç firmalarımız yoğun bir çalışmanın içerisindeler. Eylül-Ekim gibi üretime geçeceğine inanıyorum.

"GÜNEY KIBRIS'A İNANMIYORUM"

(KKTC açıklaması) Güney Kıbrıs'a inanmıyorum, onlar doğru konuşmuyorlar. Toplantı 2-3 ay sonrasına atıldı. Ben yine bir sonuç çıkacağına inanmıyorum. Dürüst davranmadıkları sürece bunlarla bir anlaşmaya varmak mümkün değil."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN