Davutoğlu'ndan iktidara eleştiri: Ekonomi bilimiyle savaşıyorlar

Davutoğlu'ndan iktidara eleştiri: Ekonomi bilimiyle savaşıyorlar

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, ekonomik krize yönelik eleştiride bulunarak "Son bir yıl içinde TL dolara karşı %87 değer kaybederken, Rus rublesi dolara karşı %12 değer kazandı; Ukrayna Grivnası ise sadece %8 değer kaybetti. Neden biliyor musunuz? Rusya ve Ukrayna birbirleriyle savaşırken AK Parti-MHP Koalisyonu ekonomi bilimiyle savaşıyor!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ekonomik krize yönelik eleştiride bulunarak iktidarın, Türk Lirası'nın değer kaybı konusunda bahane üreterek sorumluluk almadığını belirtti.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Ekonomik çöküntü konusunda başta Erdoğan olmak üzere iktidarın mazereti hazır: Dış mihrak ve dış etki. Ama rakamlar öyle söylemiyor. Son bir yıl içinde TL dolara karşı %87 değer kaybederken, Rus rublesi dolara karşı %12 değer kazandı; Ukrayna Grivnası ise sadece %8 değer kaybetti.

Neden biliyor musunuz? Rusya ve Ukrayna birbirleriyle savaşırken AK Parti-MHP Koalisyonu ekonomi bilimiyle savaşıyor!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN