Davutoğlu'ndan TÜİK'e sert tepki: Ortada büyüme değil şişme var

Davutoğlu'ndan TÜİK'e sert tepki: Ortada büyüme değil şişme var

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, TÜİK'in açıkladığı yüzde 21,7 oranındaki büyüme rakamlarına tepki gösterdi. "Ortada büyüme değil şişme var! Şişen de yandaş üç beş şirketin bilançoları ve iktidardakilerin kibirleri" dedi.

TÜİK bugün yılın ikinci çeyreğinde büyüme rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21,7 büyüdü. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu açıklamaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Ortada büyüme değil şişme var" diyen Davutoğlu, "Şişen de yandaş üç beş şirketin bilançoları ve iktidardakilerin kibirleri" ifadelerini kullandı:

Davutoğlu paylaşımında şunları söyledi:

"TÜİK'e göre yılın ikinci çeyreğinde %21,7 büyümüşüz. Ortada büyüme değil şişme var! Şişen de yandaş üç beş şirketin bilançoları ve iktidardakilerin kibirleri. Yalanlar bitecek, milletin derdini anlamayan bu iktidar gidecek. Huzur ve Güven Gelecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN