Demirtaş 2015'teki konuşmasını paylaştı: Kapı kapı dolaşın, önümüzdeki bir hafta her şeyi belirleyecek

Demirtaş 2015'teki konuşmasını paylaştı: Kapı kapı dolaşın, önümüzdeki bir hafta her şeyi belirleyecek

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 28 Mayıs seçimine bir hafta kala, 1 Kasım 2015 seçimlerinden bir hafta önce yaptığı konuşmayı paylaşarak, "Sesimin gittiği her yerde, bizi duyan herkesten ricam; kapı kapı dolaşın. Tek bir oy neyi değiştirir demeyin. Herkes önümüzdeki haftayı bir seferberlik ruhuyla, ev ev dolaşarak seçim kampanyasını büyüterek geçirmelidir. Önümüzdeki bir hafta her şeyi belirleyecek" ifadelerine yer verdi.

HDP'nin tutuklu bulunan eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turu için "seferberlik ruhuyla çalışma" çağrısı yaptı.

Demirtaş, "Sesimin gittiği her yerden, bizi duyan herkesten ricam…" notuyla paylaştığı mesajında, 1 Kasım 2015 seçimlerinden bir hafta önce yaptığı konuşmanın bir bölümüne yer verdi.

'ÖNÜMÜZDEKİ BİR HAFTA HER ŞEYİ BELİRLEYECEK'

Demirtaş, söz konusu konuşmada "Sesimin gittiği her yerde, bizi duyan herkesten ricam; kapı kapı dolaşın. Tek bir oy neyi değiştirir demeyin. Herkes önümüzdeki haftayı bir seferberlik ruhuyla, ev ev dolaşarak seçim kampanyasını büyüterek geçirmelidir. Önümüzdeki bir hafta her şeyi belirleyecek. Önümüzdeki bir hafta her şeyi belirleyecek" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN