Demirtaş Newroz'u kutladı: Sesiniz Edirne'ye kadar ulaşıyor

Demirtaş Newroz'u kutladı: Sesiniz Edirne'ye kadar ulaşıyor

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı ve Edirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, Newroz'u kutladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demirtaş, "Newroz kutlamasında buluşalım. Nasıl olsa sesiniz Edirne'ye kadar ulaşıyor" dedi.

Ortadoğu ve Asya’da baharın gelişinin etkinliklerle kutlandığı Newroz Bayramı, Türkiye’de de çeşitli yerlerde gösteriler, konserler ve konuşmalarla birlikte gerçekleştiriliyor.

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı ve Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, yarın İstanbul'da yapılacak Newroz kutlamaları için çağrıda bulundu. Demirtaş, Newroz'un barış ve özgürlüklere vesile olmasını diledi.

“SESİNİZ EDİRNE’YE KADAR ULAŞIYOR”

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Demirtaş, şunları söyledi:

“Newroz'u şimdiden kutluyorum. Barışa ve özgürlüklere vesile olmasını diliyorum. 20 Mart Pazar günü 11:00'de Yenikapı Meydanı'nda, büyük Newroz kutlamasında buluşalım. Haydi Newroza. Nasıl olsa sesiniz Edirne'ye kadar ulaşıyor. Newroza we pîroz be! Newroza şima pîroz bo!”

İşte Demirtaş'ın o tweeti:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN