Demirtaş'tan Tahir Elçi anısına şarkı: Elçi'ye Ağıt

Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 8 sene önce silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için 'Elçi'ye Ağıt' isimli bir şarkı besteledi. Mercan Argunağa'nın seslendirdiği şarkı 27 Kasım'da dinleyicilerle buluşacak.

Edirne Cezaevinde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 28 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, tarihi Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaparken silahla vurularak katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi anısına bir şarkı besteledi.

Sözleri de Demirtaş'a ait olan Elçi'ye Ağıt adlı şarkı, Mercan Argunağa tarafından seslendirildi. Elçi'ye Ağıt, ilk olarak 27 Kasım Pazartesi günü 20.30'da Mercan Argunağa'nın, youtube.com/@mercanargunaga adresindeki YouTube kanalında yayımlanacak.

Şarkı daha sonra Spotify ve Deezer gibi platformlarda da yayımlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN