Deneyimli yılan uzmanı gittiği evde hayatının şokunu yaşadı! Dev yılanı karşısında gördüğü gibi...

Deneyimli yılan uzmanı gittiği evde hayatının şokunu yaşadı! Dev yılanı karşısında gördüğü gibi...

Dünyanın her yerinden farklı türde yılan haberleri gelmeye devam ediyor. Ünlü yılan uzmanının başına gelen son olay ise tüyleri diken diken etti. Gittiği evde hayatının şokunu yaşadı. Dev yılanı karşısında gördüğü gibi arkasına bakmadan kaçtı. Bugüne kadar en büyük yılanı gördüğünü ifade eden yılan uzmanı, ecel terleri döktü. Dev yılanı karşısında gördüğü gibi...

Yılan haberleri ilgiyle takip edilirken yılan uzmanından gelen son uyarı tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Aldığı çağrı sonrası gittiği evde dev yılanla karşı karşıya kalan yılan uzmanı Stuart McKenzie, arkasına bakmadan kaçtı. Böyle bir yılan türü yok! Kırmızı gövdesi ile adeta bir zebaniye benziyor. Eve girdiği gibi çıkması bir oldu. Korkusunu yenen yılan uzmanı yılanı yakalayarak evden çıkardı.

EVE GİRDİĞİ GİBİ ÇIKMASI BİR OLDU! DEV YILAN DEFALARCA SALDIRDI

Dünyanın en ünlü yılan avcısı, Avustralya'da bulunan bir evde karşılaştığı yılan karşısında küçük dilini yuttu. Kırmızı karınlı dev yılan ecel terlerdi döktürdü. Bu zamana kadar gördüğü en büyük yılandı. Yılanı evden çıkarmak için her şeyi yaptı.

gfgfgf-2023-11-02t225459-619.jpg

O anları sosyal medyada paylaşan Stuart McKenzie videoda, yılanı evden çıkarmak isterken defalarca dev yılanın saldırısına uğradığı görülüyor.

YILANLA AYNI BOYDALAR

"Şu yılanın büyüklüğüne bakın. 1.80 boyundayım ve neredeyse omuzlarıma kadar geliyor, bu da onu 1.80'lik kalın, kırmızı bir göbek yapar" dediği duyuluyor.

fggfgf-2023-11-02t225441-592.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN