Depremde tüm ailesini kaybetmişti: AK Parti İl Başkanı Murat Çetin görkemli düğünle dünya evine girdi

Depremde tüm ailesini kaybetmişti: AK Parti İl Başkanı Murat Çetin görkemli düğünle dünya evine girdi

6 Şubat depremlerinde eşini ve oğlunu kaybeden ve daha depremin yaraları henüz sarılmamışken AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, mutluluğu Avukat Naz Akdoğan'da buldu. Murat Çetin, AK Parti yönetiminin de üst düzey katılım gösterdiği görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

6 Şubat depreminin yaraları henüz sarılmamışken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in yaşadığı trajedinin ardından hızla gerçekleşen evliliği, toplumun bazı kesimlerinde tartışma yarattı. Depremde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin, acının henüz taze olduğu bir dönemde, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile dünya evine girdi.

asds.jpg

Odav TV'de yer alan habere göre Çetin'in, kendisinden 20 yaş genç olan Naz Akdoğan ile evlenmesi, toplumda farklı yankılar uyandırdı. Bu birliktelik, bazılarına göre, yas sürecinin kişiden kişiye değişkenlik gösterdiğinin bir göstergesi olarak kabul edilse de, eleştirenler bu hızlı geçişi, yas tutma süreçlerinin önemsenmemesi olarak yorumladı.

ssda.jpg

AK PARTİ'DEN ÜST DÜZEY KATILIM

Törene, AK Parti Teşkilat Başkanı, Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Tahir Şahin, Enerji Tabi Kaynakları Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, GİBTÜ Rektörü Şehmus Demir, eski milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer katıldı.

cv.jpg

asdasd.jpg

EŞİ VE OĞLUNU KAYBETMİŞTİ

Murat Çetin, geçen Temmuz ayında il başkanı olarak atandığı görevde, şubat ayındaki depremde büyük bir yıkım yaşamış, diş hekimi olan eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin'i kaybetmişti. Enkaz altından kurtarılan Çetin, Eylül ayında hayatını kurtaran itfaiye ekipleriyle buluşarak, onlara minnettarlığını ifade etmişti. Felaketin izlerini taşıyan Çetin, bir yıl sonra gerçekleşen bu düğünle, hayatında yeni bir sayfa açarak, geleceğe adım attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN