Depremzede yardım beklerken PTT, başkanlarını giydirmiş! 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı...

Depremzede yardım beklerken PTT, başkanlarını giydirmiş! 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı...

Depremzedeler temel ihtiyaç malzemelerine ulaşamazken PTT'nin daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı aldığı ortaya çıktı. CHP'li Alpay Antmen, fahiş fiyatlı alışverişin faturalarını paylaştı.

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili vuran depremler sonrası vatandaşlar hala temel ihtiyaçlara erişim sorunu yaşarken ortaya çıkan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Vatandaşlar çadır beklerken Kızılay'ın çadır satışını yaptığının ortaya çıkmasının ardından benzer bir örnek de PTT'de de yaşandı.

BELGELERİYLE PAYLAŞTI

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT'nin depremzedeler yerine daire başkanlarına fahiş fiyatlara mont ve ayakkabı aldığını söyledi. Antmen, 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı alındığına dair faturaları da yayımladı.

İşte o belgeler:

a-001.jpgb.jpgc.jpgd.jpg

'DEPREMZEDELER YERİNE DAİRE BAŞKANLARINA...'

Antmen'in paylaşımı şöyle:

"PTT, depremzedeler yerine daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabılar almış. Bunlar da faturası... Depremzede vatandaş ayakkabı ve mont beklerken en pahalı markalı ayakkabı ve montoları kendilerine almışlar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN