Destici'den İYİ Parti'ye çağrı: Cumhur İttifakı'nda görmek isteriz

Destici'den İYİ Parti'ye çağrı: Cumhur İttifakı'nda görmek isteriz

Büyük Birlik Partisi lideri Destici 2024 Yerel Seçimleri'ne dair açıklamalarda bulunurken, İYİ Parti'yi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini belirtti. Destici, konuyla ilgili olarak, "Biz elbette ki İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı içerisinde yer almasını arzu ederiz. Bu sadece yerel seçimlere mahsus bir şey değil" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’de gazetecilerle bir araya geldi.

Destici, 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlere dair konuşurken, İYİ Parti'yi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini belirtti. İYİ Parti’nin ittifaka katılmayı istediklerini belirten Destici, "Biz elbette ki İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı içerisinde yer almasını arzu ederiz. Bu sadece yerel seçimlere mahsus bir şey değil” ifadelerini kullandı.

'İYİ PARTİ'NİN CUMHUR'DA YER ALMASINI İSTERİZ'

Destici şunları kaydetti:

"Biz elbette ki İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı içerisinde yer almasını arzu ederiz. Bu sadece yerel seçimlere mahsus bir şey değil.

Biz, Türk devletinin varlığını daha güçlü bir şekilde devam ettirmesi, ülkenin bütünlüğünün muhafazası ve Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi, milletin kardeşliği açısından milli, manevi hassasiyetleri yüksek olan, devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milleti önceleyen herkesin bir araya gelmesini arzu ediyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN