Dev kot firması iflas duyurusu yaptı! Kadın erkek herkesin dolabında vardı

Dev kot firması iflas duyurusu yaptı! Kadın erkek herkesin dolabında vardı

Almanya’da tanınmış bir denim markası olan Yeans Halle, mali krizler ve çevrimiçi alışveriş platformlarının artan rekabeti sonucunda iflasını ilan ettiğini açıkladı..

Ekonomik kriz Avrupa’yı da vurdu. Ünlü Alman kot firması da iflas haberini duyurdu. Haber sonrası çok sayıda perakende mağazanın kapısına kilit vurulurken bu durum çalışanlarının büyük bir kısmının işini kaybetmesine sebep olacak.

Artı49’un raporlarına göre, Yeans Halle’in iflas kararı, global piyasalarda kaygıyı körüklüyor. Dünya çapında birçok büyük firma, ekonomik baskılarla mücadele etmekte. Alman ekonomisi de pandemi sonrası yaşanan sıkıntılar ve yükselen enflasyonla başa çıkmaya çalışıyor..7

img-1868.jpeg

Pek çok işletme ve endüstri, iflasın eşiğinde bulunuyor. Özellikle perakende zincirleri, maliyetleri düşürmek ve hayatta kalmak adına mağaza kapatma kararları almak zorunda kalıyorlar. Almanya’nın denim alanındaki popüler isimlerinden biri olan Yeans Halle, bu zorluklardan kaçınamadı ve şirket liderleri, çevrimiçi alışveriş sitelerinin artan rekabeti ve ekonomik istikrarsızlıklar nedeniyle iflas kararı alındığını belirtti.

Yeans Halle’in iflası, markanın birçok perakende noktasının kapanmasıyla sonuçlanacak ve bu da çok sayıda çalışanın işsiz kalmasına yol açacak. İflasların altında yatan nedenler arasında ayrıca, çevrimiçi platformların sunduğu düşük maliyetli ürünlerin etkisi de büyük. Bu durum, perakende sektörünü zor bir konuma itiyor ve uluslararası endişeleri daha da büyütüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN