Doktor Ekrem Karakaya'nın katilinin Tiktok paylaşımları dehşete düşürdü

Türkiye'de sağlıkta şiddet önlenemiyor. Son olarak Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya bir hasta yakınının kurşunlarıyla katledildi. Sağlık emekçisinin katili Hacı Mehmet Akçay'ın Konya'daki başka bir hastanede görevli güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıkarken sosyal medya paylaşımları ise dehşete düşürdü. Akçay'ın paylaştığı bir videoda "Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. Yakalasalar asacaklar" paylaşımı dikkat çekti.

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya dün öğle saatlerinde Hacı Mehmet Akçay adlı şahıs tarafından tabancayla vuruldu. Saldırının ardından aynı silahla intihar eden Hacı Mehmet Akçay'a ilişkin bilgi paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırganın Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi olduğunu açıkladı.

TİKTOK'TA AKTİF KULLANICI

Sağlıkçıları koruması gerekirken doktor katili olan Hacı Mehmet Akçay'ın sosyal medyadaki paylaşımları ise dikkat çekti. TikTok'u aktif şekilde kullandığı belirlenen Akçay'ın paylaştığı bir videoda "Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. Yakalasalar asacaklar. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım. Niye sıcak evinde oturan 300 liralık memur değilim" ifadeleri yer alıyor.

Öte yandan Akçay'ın annesi Kezban Akçay’ın, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

asa.jpg

SAĞLIKÇILAR 2 GÜN İŞ BIRAKACAK

Sağlıkta şiddet her geçen gün artarken sağlık çalışanları bugün ve yarın ülke çapında iş bırakarak, cinayeti ve yıllardır önlenemeyen sağlıkta şiddeti protesto etmek amacıyla yetkilileri göreve davet edecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN