DP lideri Uysal'dan TOGG daveti açıklaması: Şark kurnazlığı ile propaganda aparatına dönüştürecekler

DP lideri Uysal'dan TOGG daveti açıklaması: Şark kurnazlığı ile propaganda aparatına dönüştürecekler

DP Genel Başkanı Uysal, Cumhurbaşkanı'nın da katılacağı TOGG'un fabrika açılış törenine davet edildiğini ancak katılmayacaklarını duyurdu. Katılmama sebeplerine ilişkin paylaşımda bulunan Uysal, "Bir ‘şark kurnazlığı’ ile muhalefet partilerini propaganda aparatına dönüştürmek için suret-i haktan görünerek yapılan bu davete Demokrat Parti olarak katılmayacağız" dedi.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG'un ilk seri üretim bandından inen aracı yarın tüm Türkiye'ye tanıtılacak. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AK Parti'den TOGG açılışı için davet aldığını açıkladı.

Duyuruyu sosyal medya hesabından "Kamuoyuna beyanımdır" diyerek yapan Gültekin Uysal, şunları söyledi:

'HERHALDE BAŞINA TAŞ DÜŞTÜ'

"Türkiye Cumhuriyeti’ni bir ‘Parti Devleti’ne dönüştüren AK Parti hükümeti, devlet protokolüne ‘keyfi’ bir anlayışla kendine göre uygulayan, TBMM’de temsil hüviyetimizi de yok varsayarak bu zamana kadar ne Cumhuriyet Bayramlarına ne diğer resmi program ve bayramlara davet etmezken herhalde başına taş düştü TOGG açılışı için davet gönderdi.

'KATILMAYACAĞIZ'

Bir ‘şark kurnazlığı’ ile muhalefet partilerini propaganda aparatına dönüştürmek için suret-i haktan görünerek yapılan bu davete Demokrat Parti olarak katılmayacağız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN