DSP'den siyaseti bıraktığını açıklayan Demirtaş'a: Daha karpuz kesecektik

DSP'den siyaseti bıraktığını açıklayan Demirtaş'a: Daha karpuz kesecektik

AK Parti listelerinden vekil seçilen DSP lideri Aksakal, aktif siyaseti bıraktığını açıklayan Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a sosyal medya hesabından dikkat çeken bir cevap verdi: Daha karpuz kesecektik? Hayırdır, heykel işinden vazgeçtin galiba...

Kasım 2016'dan bu yana Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün yaptığı aktif siyaseti bıraktığını açıklamasının ardından eleştiri ve açıklamalar peş peşe geliyor.

Demirtaş'ın bu kararı siyaset gündemine bomba gibi düşerken seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Demirtaş'ın paylaşımına yanıt veren Aksakal, "Daha karpuz kesecektik? Hayırdır, heykel işinden vazgeçtin galiba.." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN