Dünyanın en zehirli yılanı! Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı... İstila başladı!

Dünyanın en zehirli yılanı! Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı... İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar dört bir yana sarılırken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Dünyanın en zehirli yılanı! Kampa giden genç çift yaşadıkları olayla herkesi korkuttu. Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Büyük yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Dört bir yana yayılan yılanlar topraktan fışkırırken gelen son dakika haberi herkesi korkuttu. Dünyanın en zehirli yılanı! Kampa giden genç çift gittiklerine pişman oldu. Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar bölgede yaşayanları uyardı. Büyük istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

ghghgh-2023-07-08t134544-153.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılanlar istilaya başladı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Eşiyle birlikte kampa giden 39 yaşındaki Tony, hava sıcaklığından dolayı çadırlarının fermuarını açık bırakarak uyuyorlardı. Bir gece yarısı ise çadırın içine bir dev yılan girip Tony'nin kafasından ısırdı. Durumu anlatan Tony, "Düşünmeme rağmen kapıyı açık bıraktık ve biraz daha esinti geldi. Başım çadırın girişine dönük uyuyordum." dedi.

ÖYLE BİR YERİNDEN ISIRDI Kİ...

Sabah kalktığında kafasının şiştiğini fark eden genç adam apar topar hastaneye gitti. Diş izlerini fark eden Tony, "Delik işaretlerini gördüğümde hemen 'Bu bir engerek olmalı ' diye düşündüm. Tony Muhammed, uyurken zehirli engerek dişlerini kafa derisine batırdığına inanıyor. Hastaneye giden Tony, hemen tedavi altına alındı.

hgghgh-82.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN