Egea'nın sıfırı ikinci el fiyatlarından ucuz! 305.000 TL'ye sıfır Egea sahibi olun: Fiyatlar o tarihte yarı yarıya...

Egea'nın sıfırı ikinci el fiyatlarından ucuz! 305.000 TL'ye sıfır Egea sahibi olun: Fiyatlar o tarihte yarı yarıya...

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan sıfır otomobil fiyatlarında adeta devrim yaşanıyor. Sıfır otomobil hayali kuran vatandaşlara müjdeli haber geldi. Sıfır Fiat Egea sahibi olmak isteyenler yarı fiyatına satın alacak. İkinci el fiyatlarından ucuz olan sıfır Egea fiyatlarının o tarihte düşmesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

İKİNCİ EL FİYATINDAN UCUZ SIFIR EGEA

Son yıllarda zam üstüne zam alan otomobil piyasasında ucuza araba bulmak imkânsız. Sıfır otomobil fiyatları ile yarışan ikinci el otomobil fiyatları da cep yakıyor. Otomobil sektöründe yaşanan zamlı süreç ile birlikte her geçen ay zamlanmaya devam ediyor. Pandemi süreci ile birlikte başlayan çip krizi ile birlikte artan fiyatlar her ay artış göstermeye devam ederken müjdeli haber geldi.

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar o tarihten itibaren yarı fiyatına alabilecek. Ülkemizde yer alan en çok tercih edilen otomobil markalarından birisi olan Fiat en çok satan otomobiller arasında yer alıyor.

Fiat'ın en çok ismini duyuran modeli ise Egea olduğu biliniyor. Fiat Egea, Easy, Urban ve Lounge paketleri ile birlikte satılan otomobil fiyatları da cazip geliyor. Fakat son gelen müjde ile birlikte fiyatlar eskisinden de cazip olacak. ÖTV dilimi ile birlikte uçuk fiyatlara satılan Fiat Egea yarı fiyatına düşüyor...

20160222072743-egea-sedan-otomatik.jpg

SIFIR FİAT EGEA YARI FİYATINA

14 Mayıs genel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte vaatler verilmeye devam ediliyor. Genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanı seçimlerine az bir sürenin kalmasıyla birlikte Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ÖTV muafiyetine dair vaatlerini paylaştı. ÖTV'siz otomobil satışına dair gençlere müjdeleyen Kemal Kılıçdaroğlu, sıfır otomobillerde ÖTV'nin kaldırılma sözünü verdi.

Milyonlarca genç bu işlemi nasıl gerçekleştireceğini düşünürken detaylar paylaşıldı. Gençler ilk otomobilini almak için oldukça zorlanırken bir de ÖTV ödemek zorunda kalıyor. Seçim vaadi olarak gençlere 1 kereye mahsus sıfır otomobil fiyatlarında yüzde 50 tutarında indirim yapılacak.

fiat-egea-sedan.jpg

İLK ARABADA ÖTV ALINMAYACAK

Fiat Egea modelli otomobilden ÖTV tutarı çıkarıldığında ise fiyat 305 bin TL'ye kadar düşüyor. Asgari ücretlilerin küçük bir peşinat ile birlikte Fiat Egea sahibi olabileceği görülüyor.

Aylık bütçenize uygun ödemeler ile birlikte sıfır otomobil sahibi olacaksınız. Bu durumun geçerli olabilmesi için Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması ve ardından vaatlerini yerine getirmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN