EGO duyurdu: Ankaralarılar yeni düzene merhaba dedi! Toplu taşımada yeni düzen! Ücret toplama sistemi değişti

EGO duyurdu: Ankaralarılar yeni düzene merhaba dedi! Toplu taşımada yeni düzen! Ücret toplama sistemi değişti

Ankara'da toplu taşıma araçlarından sorumlu olan EGO Genel Müdürlüğü önemli Bir açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda toplu taşıma araçlarında kullanılan elektronik ücret toplama sisteminde değişikliğe gidildiği aktarıldı. İşte tüm detaylar…

Ankara'da toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Yapılan açıklama doğrultusunda toplu taşıma araçlarında elektronik ücret toplama sisteminin yenileneceği belirtildi. İşte tüm detaylar…

ÜCRET TOPLAMA SİSTEMİ YENİLENDİ

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2013 yılında kurulan eski sistemin teknolojik yetersizliği ve sık sık arızalanması nedeniyle yeniliğe gidildiği belirtildi. Dolum ünitelerinin çalışmaması, kart okuma eksikleri ile birlikte yolcu şikayetleri göz önüne alındığında EGO Genel Müdürlüğü duruma kayıtsız kalmadı. EGO ve özel tüm toplu taşıma araçlarında kurulum sürecinin devam ettiği belirlenirken yeni sistem ile birlikte Hızlı yükleme, NFC kullanımı, sorunsuz kredi kartı ile biniş işlemleri ve kişiselleştirilmiş kalp deneyimi, anlık takip, denetleme gibi pek çok farklı yenilik Ankaralılarla buluşuyor.

ankara-ulasim-ucret.jpg

ANKARA'DA HAYAT HIZLI YAŞANACAK

Toplu taşıma araçlarında yapılan yenilik ile birlikte Ankaralılar daha hızlı bir şekilde Toplu taşıma araçlarını kullanabilecek. Bunun yanı sıra araç içi Kameramı bilgilendirme ekranlarında yenileneceği belirtilirken daha güvenli bir yolculuk imkanı tanınacak. Bilgilendirme ve o anons hizmetinin devreye girmesi ile birlikte engelli yolcuların sıkıntı yaşamadan yolculuk yapabilmesi de sağlanacak. Haziran ayı içerisinde geçiş işlemlerini tamamlanması hedeflenirken Kaçak binişlerin engellenip düzenli veri akışı ile yolculuk taleplerine göre ulaşım planlaması yapılacağı vurgulandı.

ankara-ulasim-kapak-5.jpg

EGO CEP’TE UYGULAMASINDA YENİ DÜZEN

Geçiş dönem sürecinde eski ücret toplama sisteminin firmasının taahhütlerinin yerine getirmede göstermiş olduğu eksiklik ve ilgisizlik nedeniyle eski validatörlerde yaşanan Bazı sorunların sona ereceği aktarıldı. EGO CEP'TE Uygulamasında yeni sistem uygun şekilde güncellemekle birlikte yeni versiyonu ile yolcuların ulaşım planlamalarının daha etkin bir şekilde yapılacağı aktarıldı. Toplu taşımada yaşanan sorunlar şikayetler en hızlı şekilde uygulama üzerinden iletilmekle birlikte takip edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN