Ekrem İmamoğlu'ndan 'sığınmacı' çıkışı: Bu ülkeyi sorgusuz sualsiz mültecilerle doldurdular

Ekrem İmamoğlu'ndan 'sığınmacı' çıkışı: Bu ülkeyi sorgusuz sualsiz mültecilerle doldurdular

Seçimler için geri sayım sürerken Millet İttifakı da alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy Halk Buluşması'nda konuştu. Sığınmacı politikasına değinen İmamoğlu, "Bu ülkeyi sorgusuz sualsiz mültecilerle doldurdular" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'ye yönelik, "İftiralarının, yalanlarının zamanı bitmek üzere" diye seslendi. Çekmeköy'de konuşan İmamoğlu,"Yurt dışında oy kullananların filmlerini gördünüz değil mi? Türkiye'den sudan ucuz emlakları alıp, vatandaş oluyorlar. Yabancılar ev alsınlar ama benim canım vatanımın vatandaşlığını satamazsınız!" çıkışı yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy'deki öne çıkan konuşmaları;

'CİDDİ BİR TARIM DESTEĞİ SUNDUK'

"Son 4 yılda Çekmeköy'e güzel hizmetler sunduk. Buranın alt yapısını yaptık. Arıtma tesisi yaptık içme suyunu daha nitelikli hale getirmek için. Anadolu Yakası'nın ilk kent ormanını açtık: Rahmi Demir Kent Ormanı. Kültür merkezi tamamladık Hamidiye'de. Altyapı çalışmamız sürdü. Ciddi bir tarım desteği sunduk. Önümüzdeki günlerde yeni projeleri ve tesisleri sizlerle buluşturacağız."

'İŞ YAPIYORUZ, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ'

"Çekmeköy'den başlayarak Sancaktepe'ki şehir hastanesine giden metro hattı Çekmeköylüler ile buluşacak. Muhsin Yazıcıoğlu Kent Ormanı'nı hızla bitireceğiz. Yeni itfaiye istasyonu, mahalle evleri derken arı gibi çalışıyoruz. İş yapıyoruz, çözüm üretiyoruz. İstanbullulara hizmet ederken kimsenin partisine bakmıyoruz. Siyaset iş yapmak, çözüm üretmektir. Biz onu yerine getiriyoruz. İftiralarının, yalanlarının artık zamanı bitmek üzere. Sayın Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkmıyor. Yüzleşmekten kaçıyor. Söylediklerine kendileri bile inanmıyor. Bu toprakların evladıyız. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yürekten vatanseverdir. Aksini düşünmek bu milleti bölmektir."

'VATANIMIN VATANDAŞLARINI SATAMAZSINIZ'

"Yurt dışında oy kullananların filmlerini gördünüz değil mi? Türkiye'den sudan ucuz emlakları alıp, vatandaş oluyorlar. Yabancılar ev alsınlar ama benim canım vatanımın vatandaşlığını satamazsınız! Hangi bilinçle oy kullanıyorlar? Benim memleketimle ilgili ne biliyorlar? Benim canım vatanımın vatandaşlarını satamazsınız. Oy kullanıyorlar. Benim memleketimin insanı hakkında ne biliyorlar Ekonomi, mülteci belası, bu ülkeyi sorgusuz sualsiz mültecilerle doldurdular.Ekonomik sorunlardan, sığınmacı sorunundan, milletimizi bu akıldan kurtarmanın sonu 28 Mayıs'tır. Demokrasi bayramı kutlayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN