Ekrem İmamoğlu Yeni Parti’nin İstanbul’daki ilk üyesi oldu

Ekrem İmamoğlu Yeni Parti’nin İstanbul’daki ilk üyesi oldu

Tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, CHP'den istifa ettiğini açıklamasının ardından Yeni Parti'ye katıldı. Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İmamoğlu'nun İstanbul'daki ilk parti üyesi olduğunu duyurdu.

Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. İstifasının ardından yeni bir siyasi yol açacaklarını belirten İmamoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Türkiye’nin daha güçlü, daha demokratik ve daha umut dolu yarınlarını birlikte inşa etmek için YENİ bir yol açıyoruz.”

Özgür Çelik duyurdu

Yeni Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise partinin üyelik sisteminin açıldığını açıkladı. Çelik, İmamoğlu'nun Yeni Parti'nin İstanbul'daki ilk üyesi olduğunu belirterek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Yeni Parti milletimizin eseridir. Üyelik sistemimiz açıldı. Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu da, İstanbul’un ilk üyesi oldu. Sizleri Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde çıktığımız büyük yolculuğa katılmaya, Yeni Parti’ye üye olmaya davet ediyoruz.”

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN