Ekrem İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk paylaşım: Kardeşlik, eşitlik ve demokrasi kazandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde elde ettiği başarı sonrası yaptığı ilk paylaşımda "kardeşlik, eşitlik ve demokrasi" mesajı verdi. İmamoğlu paylaşımında, "Bu şehir bizimdir' diyenlere karşı, 'İstanbul hepimizindir' diyenler kazandı. Şimdi tam yol ilerleme zamanı" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'u bir kez daha kazandı.

İmamoğlu, seçim galibiyetinin ardından bugün sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

'ŞİMDİ TAM YOL İLERLEME ZAMANI'

İmamoğlu'nun videolu paylaşımı şu şekilde:

"İstanbul'da bu sabah 16 milyon kazandı. Çocuklarının geleceğine daha güvenle bakan anne ve babalar, fırsat eşitliği isteyen gençler, üretimine gören çiftçiler, kadınlar, emekliler, engelliler, işçiler kazandı. Bu sabah kardeşlik, eşitlik ve demokrasi kazandı.

'Bu şehir bizimdir' diyenlere karşı, 'İstanbul hepimizindir' diyenler kazandı. Şimdi tam yol ilerleme zamanı. Teşekkürler İstanbul."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN