Elçin Sangu'dan Bakan Kurum'a çok sert tepki: "Kendinize gelin..."

Elçin Sangu'dan Bakan Kurum'a çok sert tepki: "Kendinize gelin..."

Kahramanmaraş'ta Pazartesi sabahı 04.17’de meydana gelen deprem 9 bin 57 vatandaşımız hayatını kaybetmesine neden olarak Türkiye'yi yasa boğdu. 52 bin 979 vatandaşımızın ise yaralandığı depremde binlerce vatandaşımız enkaz altında kaldı. Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları sürerken ünlü oyuncu Elçin Sangu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'un "AFAD dışında hiçbir koordinasyona izin vermeyeceğiz" açıklamasına sert bir dille tepki gösterdi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta Pazartesi günü 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremde 9 bin 57 vatandaşımız hayatını kaybederken 52 bin 979 vatandaşımız ise yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesinde 3 ay OHAL ilan edildiğini duyurarak 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini ve bayrakların yarıya çekileceğini açıkladı. Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları sürerken ünlü oyuncu Elçin Sangu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a sert bir dille tepki gösterdi.

Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'i derinden etkileyerek bölgeyi adeta 'savaş alanına' çeviren depremde arama-kurtarma çalışmaları sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'un sözleri tepki topladı.

Elçin Sangu'nun yeni imajı olay oldu - Magazin Haberleri

Antep'te AFAD Deprem Koordinasyon Merkezi toplantısında açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "AFAD dışında herhangi bir koordinasyona müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"KENDİNİZE GELİN!"

Bakan Kurum'un söz konusu bu açıklamaları ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun tepkisini topladı. Enkaz altında yardım bekleyen insanlar için çağrılarda bulunan ünlü oyuncu Bakan Kurum'un açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşarak "Yardım etmek için kimseden izin alacak durumda değiliz kendinize gelin!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN