Emekli bankacı Yunus Amca bahçesine ekti, her mevsim ürün alıyor! Bu meyvenin ağacını diken paraya para demiyor

Emekli bankacı Yunus Amca bahçesine ekti, her mevsim ürün alıyor! Bu meyvenin ağacını diken paraya para demiyor

Emekli olduktan sonra kendini bahçe işlerine adayan Yunus Göç, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşamını sürdürüyor. Hobi olsun diye başladı işten büyük kazanç sağlayan Göç, dört mevsim ürün hasadı yapıyor. Bu meyvenin ağacını diken ise resmen bir servet kazanıyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşamını sürdüren emekli bankacı Yunus Göç, emeklilik hayatını kendisine daha eğlenceli bir hale getirmek için kendini bahçe işlerine adadı. Emekli maaşının yanı sıra kendisine ek gelir sağlayan Göç, dört mevsim boyunca ürün hasadı yaparak hem hobisini sürdürüyor hem de kazancına kazanç getiriyor. Kendi elleriyle ektiği meyve fidanlarını büyüterek üretime katkı sağlıyor.

SAKSIDAN BAHÇEYE

Meyve fidanlarını saksılara dikerek yetiştirmenin mümkün olduğunu dile getiren Yunus Göç, Aynı yıl içerisinde meyve almanın da büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Burhaniye'de üretimini yaptığı fıstık çamlarının büyük kazanç sağladığını aktaran Göç, tek tek saksılara dikerek yetiştirdiği ürünlerle resmen bir tarım bahçesi oluşturuyor.

yunus-goc-bahce.jpg

Emeklilik hayatının en güzel yıllarını yaşayan Göç, bahçe işlerine olan tutkusuyla meyve ağaçlarının saksıda yetiştirmenin tadını çıkarıyor.

DİKİLDİĞİ YIL BİLE MEYVE VERİYOR

Fıstık çamı fidanlarının saksılara dikilerek satışa çıkarıldığını ifade eden Yunus Göç, kayısı, kiraz hatta elma fidanları ektiğini de belirtiyor. Bu ağaçları her yıl dikmenin mümkün olduğunun altını çizen Göç, dikildiği yılda meyve verdiğini ifade ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN