Emekli ve çalışanlara zam için AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi

Emekli ve çalışanlara zam için AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında zam için tarih verdi. Akbaşoğlu "Haziran sonu temmuz başı itibariyle de emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı, gelecek hafta başlayacak ramazan ayının hayırlar getirmesini temenni etti. Meclisin muhtemelen nisan ayının ortalarında çalışmalarına başlayacağını ifade eden Akbaşoğlu, o tarihten itibaren bu hususları görüşeceklerini ve haziran sonu temmuz başı itibariyle de emekliler başta olmak üzere bütün çalışanlara maaşlarında daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı bir düzenleme yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldiğini anımsatan Akbaşoğlu, görüşmede, İsrail'in Gazze'deki vahşet ve soykırımının nasıl durdurulması gerektiği konusunda yol haritasının ele alındığını belirtti.

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Akbaşoğlu, "31 Mart'ta, vatandaşlar daha fazla hayatını kolaylaştıracak belediyecilik anlayışına, emanete hıyanet etmeyecek belediye başkanı profiline, Cumhur İttifakı'na 'evet' diyecek." ifadelerini kullandı.

EMEKLİ MAAŞI VE ÇALIŞANLARA ZAM İÇİN TARİH VERDİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akbaşoğlu, "Emekli maaşlarına yönelik 31 Mart'a kadar yeni bir iyileştirme, düzenleme yapılabilir mi?" sorusuna, yerel seçimler nedeniyle 31 Mart'a kadar TBMM'nin olağanüstü toplanmasının gündemlerinde olmadığını belirtti.

Meclisin muhtemelen nisan ayının ortalarında çalışmalarına başlayacağını ifade eden Akbaşoğlu, o tarihten itibaren bu hususları görüşeceklerini ve haziran sonu temmuz başı itibariyle de emekliler başta olmak üzere bütün çalışanlara maaşlarında daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı bir düzenleme yapacaklarını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN