Milyonlarca emekli bu tabloyu bekliyordu! Artık tek tuşla öğrenebilirsiniz... Kök maaş tablosu açıldı...

Milyonlarca emekli bu tabloyu bekliyordu! Artık tek tuşla öğrenebilirsiniz... Kök maaş tablosu açıldı...

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan kök maaş tablosu belli oldu. 4A / 4B mensubu emekliler öğrenmek için bu listeyi arıyor. İşte kök maaş tablosu...

Kök maaş tablosunu merak eden emeklilere müjdeli haber geldi. 4A / 4B mensubu milyonlarca emekliyi kapsayan tablo paylaşıldı. Öğrenmek isteyenler tek tıkla öğreniyor. İşte merak edilen kök maaş tablosu...

BEKLENEN TABLO GELDİ

Yeni yılda yaklaşık olarak 16 milyon emekliyi ilgilendiren kök maaş düzenlemesi paylaşıldı. Emekli aylıkları düzenlemeyle beraber en düşük 10 bin lira olurken, kök maaşlar merak konusu oldu. Emeklilerin gündeminde yer alan enflasyon ramaklarının bu yıl ikincisi açıklanırken, kök maaş alanlar temmuz ayı için maaşlarını araştırmaya başladı.

148791709-1687590841.jpg

EMEKLİ KÖK MAAŞ HESAPLAMA

En düşük emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş kök maaşını öğrenmek için çabalıyor. Farklı yöntemler denese de güvenilir sonuçlar bulunmazken, SSK'dan emekli olan vatandaşlara bu imkan sunuldu.

4A Emekli Kök Maaş Hesaplama: E-Devlet'e giriş yapan emekliler 4A Emekli aylığı yazarak çıkan ilk bağlantıya tıklaması gerekir. Açılan sayfada 'Detay' kısmına tıklayarak, en alt kısımda bulunan '5510 Ek 19 Miktarı' yerdeki tutarı 10 bin liradan çıkartmanız gerekir. Bu şekilde kök maaşınızı öğrenebilirsiniz.

4B Emekli Kök Maaş Hesaplama: Bağ-Kur emeklileri ise, E-Devlet sistemi üzerinden '4B Emekli Aylığı' yazarak çıkan bağlantıya tıklamaları yeterli olacaktır. Açılan sayfada '4B Emekli Aylık Bilgilerinize ait barkodlu belge almak istiyorsanız tıklayın' ifadesine tıklayarak açılan sayfadaki SGK'ya ait dökümü görüntüleyebilirsiniz. Sayfanın en alt kısmında bulunan 'Ek Madde 19 İntibak Fark Tutarı' kısmında yazan rakamlardan 10 bin lirayı çıkararak kök maaşınızı bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN