Emekli maaşı ne zaman yatacak? Emekli maaşları Kurban Bayramı öncesi ödenecek mi?

Emekli maaşı ne zaman yatacak? Emekli maaşları Kurban Bayramı öncesi ödenecek mi?

Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Emeklilerin zamlı maaşlarını alacakları tarih belli oldu. Her yıl iki kere zam yapılan emekli maaşlarının temmuz zam oranı açıklandıktan sonra milyonlarca emekli, maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde hesaplarına yatıp yatmayacağını öğrenmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelecek haberi bekliyordu. İşte, emekli maaşlarının yatacağı tarih...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emeklinin temmuz zammıyla beraber maaşlarını alacağı günü beklemeye başladı. 20 Temmuz 2021 Salı günü 1. günü idrak edilecek Kurban Bayramı öncesi zamlı emekli maaşlarının hesaplara yatırılacağı duyurulurken, maaşların yanı sıra ikramiye ödemeleri tarihi de belli oldu.

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz 2021'de hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların ise temmuz ayı farkı, ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz 2021'de birlikte ödenecek.

SSK emekli aylığı alanları maaş ödeme günleri şöyle olacak:

* 17, 18, 19, 20, 21 Temmuz tarihinde maaş alanlar 13 Temmuz 2021

* 22, 23, 24, 25, 26 Temmuz tarihinde maaş alanlar 14 Temmuz 2021

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz 2021 günleri arasında ödeneceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN