Emekli ve memura Temmuz'da zam fırtınası! Erdoğan keseyi öyle bir açtı ki...

Emekli ve memura Temmuz'da zam fırtınası! Erdoğan keseyi öyle bir açtı ki...

Seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde memur ve emekliye zam müjdesi vermişti. Temmuz ayında 2. kez zam alacak olan memurların hesabı da netleşti. En düşük emekli maaşını 22 bin TL yapılacağını belirten Erdoğan'dan sonra enflasyon farklıyla maaşlar masaya yatırıldı. Temmuz ayında emekli ve memur yaşadı

Her yıl Ocak ve Temmuz ayında zamlı maaş alan memur ve emekliye Erdoğan'dan müjdeli haber gelmişti. Enflasyona göre zamlanacağı belirlenen maaşlar netleşmeye başladı. Temmuz ayında emekli ve memur maaşına görülmemiş zam geliyor.

TEMMUZ AYINDA EMEKLİ VE MEMUR YAŞADI

2. zammı bekleyen emekli ve memurlar merakla Temmuz ayını beklemeye başladı. Enflasyon göre zam hesabının yapılması beklenirken, 6 aylık enflasyon farkı da netleşti.

maas-001.jpg

6 AYLIK ENFLASYOAN GÖRE MEMUR VE EMEKLİYE BEKLENMEYEN ZAM

6 aylık enflasyon oranı ile beraber maaşlara refah payı da eklenecek. Buna göre; hem 6 aylık enflasyon hem de refah payı da eklenirse yüzde 30 ila 35 civarında zam yolda. Bu orandan EYT'liler de yararlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN