EYT'de işlemleri tamamlanmayanlar dikkat: Maaş bağlama işlemlerinde sona gelindi

EYT'de işlemleri tamamlanmayanlar dikkat: Maaş bağlama işlemlerinde sona gelindi

Mart ayında yürürlüğe giren EYT düzenlemesinde başvuru sayısı 1 milyon 700 bini geçmişti. 1 milyon 200 bin EYT'linin işlemleri tamamlanırken işlemlerini henüz tamamlamayan EYT emeklilerinin de aylıklarının bu hafta bağlanması bekleniyor.

Mart ayında çözülen EYT sorunu, düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle işleme kondu. 1 milyon 700 bin kişinin başvurduğu düzenlemede 1 milyon 200 bin EYT'linin işlemleri tamamlandı, aylıkları bağlandı.

TRT Haber'de yer alan habere göre, aylık bağlama süreci devam ediyor. İşlemlerini henüz tamamlamayan EYT emeklilerinin de aylıklarının bu hafta bağlanması bekleniyor.

MAAŞ FARKI E-DEVLET ÜZERİNDE

Aylıkları yeni bağlanacak olanlar da herhangi bir hak kaybı yaşamayacak. Tüm birikmiş ödemeleri hesaplarına yatırılacak. Maaş farklarına e-Devlet üzerinden bakılabilecek.

BİRİKEN MAAŞLAR ALINACAK

31 Mart'a kadar başvurusunu tamamlayan EYT'lilere, Kurban Bayramı'nın yanı sıra daha önce alamadıkları Ramazan Bayramı ikramiyesi de verilecek.

1 Nisan'dan itibaren birikmiş olan; nisan, mayıs ve haziran aylıklarını da alacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN