Bu kişilerin EYT'ye ihtiyacı yok! 15 yılla 3 formülde erken emeklilik: SGK'ya hemen başvurulabilecek

Bu kişilerin EYT'ye ihtiyacı yok! 15 yılla 3 formülde erken emeklilik: SGK'ya hemen başvurulabilecek

Bu kişilerin EYT'ye ihtiyacı yok! 15 yılla 3 formülde erken emeklilik: SGK'ya hemen başvurulabilecek. Son zamanlarda çıkan bir yasa ile prim eksiği bulunan kişilere erken emeklilik müjdesi geldi. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) durumunda olanlar ve primlerinde eksiklik olanlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Artık emeklilik için 3600 veya 4500 gün prim ödeme şartı yeterli olacak. Bu yeni yasayla birlikte prim şartı resmi olarak değiştirilmiş durumda. Bu gelişme, emeklilik için prim eksikliği olan insanlara umut veriyor. İşte detaylar...

Bu kişilerin EYT'ye ihtiyacı yok! 15 yılla 3 formülde erken emeklilik: SGK'ya hemen başvurulabilecek. Son zamanlarda çıkan bir yasa ile prim eksiği bulunan kişilere erken emeklilik müjdesi geldi. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) durumunda olanlar ve primlerinde eksiklik olanlar için yeni bir düzenleme yapıldı. 

Artık emeklilik için 3600 veya 4500 gün prim ödeme şartı yeterli olacak. Bu yeni yasayla birlikte prim şartı resmi olarak değiştirilmiş durumda. Bu gelişme, emeklilik için prim eksikliği olan insanlara umut veriyor. İşte detaylar...

 

eyt PARA TL

PRİM EKSİĞİ OLAN KİŞİLER İÇİN ERKEN EMEKLİLİK MÜJDESİ 

Prime takılan vatandaşlara güzel bir haber geldi! Erken emeklilik hayali kuranlar için yeni bir yasa çıktı. Özellikle bağ-kur ve EPT'liler bu karardan büyük sevinç duyacak. Artık sadece 3600 veya 4500 gün prim ödeyerek emekli olmak mümkün. Bu yeni emeklilik yasası milyonlarca kişiyi etkiliyor. 

Yaş ve prim şartları tamamen değişti. Emekli olma hayali kuranlar için büyük bir müjde geldi. TBMM'den geçti ve resmi gazetede yayınlandı. Erken emeklilik resmi olarak kabul edildi. Primlerinde eksiklik olanlar hemen dilekçe vererek başvurularını yapabilirler. Son dakika gelişmeleri ve detaylar için haberimizi takip edin! İşte diğer ayrıntılar...

PARA MAAŞ TL

Milyonlarca kişi beklediği haberi nihayet aldı! Erken emekliliğin hayali kuranlar için müjdeli bir haber var. Özellikle EYT'yi kaçıran bağ-kur ve Emekli Sandığı çalışanları bu karardan büyük bir sevinç duyacak. Artık emeklilik için prim günü ve yaş şartları tamamen değişiyor. 3600, 4500 ve 5400 prim günü gibi yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni emeklilik sistemi sayesinde milyonlarca vatandaş erken emeklilik hakkını elde edecek. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından duyurulan yeni yasa, prime takılanlar ve eksik prim günü nedeniyle emekli olamayanlar için geçerli olacak. Detaylar resmi gazetede yayınlandı. Son dakika gelişmelerini takip edin! Geçtiğimiz aylarda EYT yasası ile birçok kişi erken emeklilik hakkını kazanmıştı, ancak bazı vatandaşlar mağdur oldu.

 EYT için prim gün sayısı yetersiz olanlara hükümetten güzel haber geldi. Yaş koşulunu sağlıyorsanız, prim gün sayınız eksik olsa bile erken emeklilik hakkına sahip olabilirsiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında erken emeklilik için şartları ve detayları duyurdu. 

Milyonlar artık bu yasa ile mutlu olacak. Emeklilik reformu yakında geliyor. Yeni emeklilik yasası Meclis'e sunulacak. 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta girişi olanlar için yaş koşulu kaldırıldı ve erken emeklilik imkanı tanındı. Ancak EYT yasasında prim gün sayısı şartı getirilmişti. Bağ-kur ve Emekli Sandığı çalışanları için belirlenen prim gün sayısı ise değişiyor. EYT'de prime takılanlar için bu yeni düzenleme bir umut olacak. Yeni emeklilik reformu ile birçok mağduriyet giderilecek. Bağ-kur, Emekli Sandığı çalışanları ve EYT'yi kaçıranlar bu yasa sayesinde erken emeklilik hakkını elde edecek. Staj ve çıraklık mağdurları için de yeni düzenlemeler gündemde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN