Emekliler maaşını o bankadan almak için yarışacak! Kampanyanın en iyisi geldi: Promosyonun yanında bir jest daha var

Emekliler maaşını o bankadan almak için yarışacak! Kampanyanın en iyisi geldi: Promosyonun yanında bir jest daha var

Promosyon araştırması yapan emeklilere o banka bomba gibi fırsat sundu! Emekliler maaşını o bankadan almak için yarışacak! Promosyonun yanında ek fırsatlar sunulacak! Kampanyaların en iyisini sundu...

Emekli promosyon ödemeleri Ekim ayında hız kesmeden devam ediyor. Özellikle özel bankalar, emeklilere daha fazla avantaj sunmak için kampanyalarını güncelliyor. Eylül ayında bazı bankalar promosyon tutarlarını artırarak dikkat çekerken, Ekim ayında da bu ödemelerin süreceği vurgulandı. Bu kapsamda İş Bankası, emeklilere yönelik sunduğu promosyon kampanyasını güncelledi ve ek avantajları duyurdu.

EMEKLİLERE ÖDENECEK PROMOSYON TUTARLARI

2145178-810x458.jpg

İş Bankası, emekli promosyonları kapsamında maaş aralığına göre farklı tutarlarda ödemeler yapacak. İşte maaş aralığına göre emeklilere ödenecek tutarlar:

Maaşı 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere: 4.500 TL

Maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emeklilere: 5.250 TL

Maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emeklilere: 6.750 TL

Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere: 7.500 TL

PROMOSYONA EK AVANTAJLAR

Ayrıca, emekli maaşını Ekim ayında İş Bankası'na taşıyanlar, nakit ödülün yanı sıra çeşitli bankacılık avantajlarından da yararlanacaklar. Bu kapsamda, her ay sınırsız para gönderme olanağı ve kart aidatının talep edilmemesi gibi özel ayrıcalıklar sunulacak. Bu ayrıcalıklar, emeklilerin 3 yıl boyunca otomatik olarak kullanabileceği ek hizmetler arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN