Emeklilere yeni "emekli kartı" uygulaması! Sadece başvuranlar alabilecek: Elektrik, su, doğalgaz faturaları, eczane masrafları

Emeklilere yeni "emekli kartı" uygulaması! Sadece başvuranlar alabilecek: Elektrik, su, doğalgaz faturaları, eczane masrafları

Emeklilere müjde haber! Yeni 'emekli kartı' uygulaması resmen başladı! Sadece başvuru yapanlar alabilecek! Elektrik, su, doğalgaz faturaları; eczane masrafları... Bu kart ile doyasıya harcayabileceksiniz!

Emeklilere yönelik müjde bir haber var! Yepyeni bir uygulama olan 'emekli kartı' artık resmen kullanılmaya başlandı. Bu kart, sadece başvuran emeklilere sunuluyor ve pek çok avantajı içinde barındırıyor. Bu avantajlar arasında elektrik, su, doğalgaz faturalarının ödenmesi, eczane harcamaları gibi bir dizi imkan bulunuyor.

EMEKLİ KART İLE YÜZDE 10 İNDİRİM

1531679.webp

Emekli Bonus kartı sahiplerine sunulan bir kampanya ile otomatik fatura ödeme talimatlarınıza %10 indirim kazanabilirsiniz. Bu kampanya kapsamında, Emekli Bonus kartınıza otomatik ödeme talimatı verdiğinizde, yeni fatura ödemelerinizin %10'u kadar indirim kazanma fırsatını elde edebilirsiniz. Kampanya, fatura talimatı bulunan veya bulunmayan tüm müşterilere açıktır ve sadece ilk kez verilen fatura talimatları için geçerlidir. Cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz, ev telefonu, internet ve televizyon faturaları, bu kampanya kapsamında indirimli ödeme talimatları için uygundur.

TİYATRO VE SİNEMADA İNDİRİM FIRSATI

60cbed759321510890126c9b.webp

Emekli Bonus kartı sahiplerine sunulan bir başka avantaj ise tiyatro ve sinema harcamalarında %10 indirim fırsatıdır. Bu indirim, Emekli Bonus kartıyla yapılan tiyatro ve sinema harcamalarında geçerli olup, bir müşteri aylık olarak en fazla 20 TL indirim kazanabilir. İndirimler, harcamaların ardından takip eden ay içinde Emekli Bonus kartına yansıtılır.

EMEKLİ BONUS KART AYRICALIKLARI

emekli-bonus-c7afab03-320b-4b24-aedd-41e3009f7d7a.png

Emekli Bonus kartı, Bonus Card'ın tüm özelliklerine sahiptir. Yurt içi ve yurt dışında yapılan harcamalardan bonus kazanma, taksit imkanlarından yararlanma ve biriken bonus ile Bonus Program Ortaklarından bedava alışveriş yapma gibi avantajları sunar. Ayrıca, Emekli Bonus kartıyla taksitli nakit avans çekebilir ve uygun vadelerle geri ödeyebilirsiniz. Banka kartı özelliği sayesinde DenizBank ATM'lerinden vadesiz mevduat hesabınıza ulaşabilir ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Emekli Bonus kart sahipleri, yıl boyunca katılacakları kampanyalarla 30.000 TL'ye varan bonus kazanma fırsatına sahiptirler. Ayrıca, bir telefonla yurt içi/yurt dışı uçak bileti, otel rezervasyonları, araç kiralama rezervasyonları gibi işlemleri kolayca yapabilirler.

ECZANE HARCAMALARINDA YÜZDE 10 İNDİRİM

17580393-1200x675.webp

Emekli Bonus kartıyla yapılan 100 TL ve üstü eczane harcamaları, %10 indirim kazanma fırsatı sunuyor. Bir müşteri, Emekli Bonus asıl ve ek kartlarıyla bir ay içinde en fazla 10 TL indirim kazanabilir. İndirimler, harcamaların ardından takip eden ay içinde Emekli Bonus kartına yansıtılır.

EMEKLİ BONUS KART'A NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli Bonus kartı emeklilere pek çok fırsat sunan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bu kartla elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödemek, eczane harcamalarında indirim kazanmak ve tiyatro/sinema harcamalarında avantajlı olmak mümkün. Emekli Bonus kartı başvuruları, Açıkdeniz İnternet Bankacılığı veya tüm DenizBank şubelerinden yapılabiliyor. Unutmayın ki bu avantajlardan yararlanmak için Emekli Bonus kartı sahibi olmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN