En anlamlı ve en güzel resimli Berat Kandili mesajları | Whatsapp, SMS, Facebook ile gönderi

En anlamlı ve en güzel resimli Berat Kandili mesajları | Whatsapp, SMS, Facebook ile gönderi

Sevdiklerinize göndermek için Berat Kandili resimli mesajları haberimizde. 2019 Berat Kandili bu gece dua ve ibadetlerle eda edilecek. Sevdiklerinden uzakta olan inananlar resimli Berat Kandili mesajları ile bu günü kutlamak istiyor. En güzel ve anlamlı Berat Kandili mesajlarını sevdiklerine kandil mesajı göndermek isteyenler için derledik. Ramazan ayının müjdecisi olarak görülen Berat Kandili ile ilgili mesajları SMS, Whatsapp ya da Facebook'tan paylaşabilirsiniz. İşte Berat Kandili mesajları ile ilgili tüm ayrıntılar....

Berat Kandili 19 Nisan 2019 günü icea edilecek.  En anlamlı ve en güzel resimli Berat Kandili mesajlarını sizler için derledik. Sevdiklerine gidemeyen yüz yüze görüşemeyenler için derlediğimiz resimli Berat Kandili mesajlarını Facebook, Whatsapp, SMS, cep mesajı ile gönderebilirsiniz. Haberimizdeki Berat Kandil resimli mesajlarını sevdiklerinize gönderip Kandil gecelerini kutlayabilirsiniz. 

Sizler için derlediğimiz resimli Berat Kandili mesajları ile sevdiklerinizin kandil gecesini tebrik edebilirsiniz. Ramazan ayının müjdecisi olan af ve arınma gecesi olan Berat Kandili 2019, bu gece dualarla, ibadetlerle geçirilecek. Sevdikleri ile yüz yüze görüşemeyenler ise Berat Kandili mesajları ile sevdiklerini tebrik edecek ve kandil gününü kutlayacaklar. Facebook, Whatsapp, SMS mesajı olarak kandili ktlayabilirsiniz. İşte 2019 Berat Kandili mesajları, resimli kandil mesajları ...

BERAT KANDİLİ RESİMLİ MESAJLARI 

En güzel ve en anlamlı resimli Berat Kandili mesajlarını cep telefonu, SMS, sosyal medya mesajı olarak dostlarınıza gönderebilmeniz için haberimizde derledik.

* Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

17-05/10/5-1494402420.jpg

* Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Berat kandili, kandilin mübarek olsun.

* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

* Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

17-05/10/7-1494402435.jpg

* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun..

* Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

17-05/10/6-1494402458.jpg

* Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Berat Kandiliniz mübarek olsun..

17-05/10/4-1494402469.jpg

* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

17-05/10/3-1494402482.jpg

* Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler…. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

17-05/10/2-1494402521.jpg

* Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. İyi Kandiller…

17-05/10/1-1494402529.jpg

* Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi’ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Berat Kandiliniz mübarek olsun..

 

17-05/10/090520171630217347094.jpg

* Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Berat kandiliniz kutlu olsun!

* Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, Berat kandiliniz kutlu olsun.

17-05/10/090520171629587344298.jpg

* Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

* Ne zaman ki iyiki”lerimiz keşke”lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki”lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.

17-05/10/090520171629477347747.jpg

* Gül dalında güzel dikense gülle güzel, toprak yeşillle gök maviyle güzel, gözler manayla eller duayla güzel. Berat kandiliniz mübarek olsun!

* Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın kandillerin hep kutlu olsun.

17-05/10/0x0-berat-kandili-mesajlari-ile-sevdiklerinizi-unutmayin-iste-resimli-berat-kandili-mesajlari-ve-sozleri-1494399608564.jpg

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

17-05/10/0x0-berat-kandili-mesajlari-ile-sevdiklerinizi-unutmayin-iste-resimli-berat-kandili-mesajlari-ve-sozleri-1494399609426.jpg

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

17-05/10/0x0-berat-kandili-mesajlari-ile-sevdiklerinizi-unutmayin-iste-resimli-berat-kandili-mesajlari-ve-sozleri-1494399603725.jpg

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

17-05/10/090520171630087340637.jpg

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Sevdiklerinize göndermek için Berat Kandili resimli mesajları haberimizde. 2019  Berat Kandili bu gece dua ve ibadetlerle eda edilecek. Sevdiklerinden uzakta olan inananlar resimli Berat Kandili mesajları ile bu günü kutlamak istiyor.  En güzel ve anlamlı Berat Kandili mesajlarını sevdiklerine kandil mesajı göndermek isteyenler için derledik. Ramazan ayının müjdecisi olarak görülen Berat Kandili ile ilgili mesajları SMS, Whatsapp ya da Facebook'tan paylaşabilirsiniz. İşte Berat Kandili mesajları ile ilgili tüm ayrıntılar....

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN