EPT'li Bağ-Kur 4A 4B 4C staj mağdurları müjde! Başkan duyurdu

EPT'li Bağ-Kur 4A 4B 4C staj mağdurları müjde! Başkan duyurdu

EYT'de kademeli emekliliğe takılan esnaf ve sanatkarlar için ilk adım geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den sevindiren açıklama geldi. Prime takılmadan emekli olmanın yolu açılmaya başlandı.

5000 gün prim ve yaş şartının kaldırılmasıyla emekli olan EYT'liler Nisan ayında zamlı maaşlarını aldı. Prime takılan milyonlarca kişi ise emekli olmak için seslerini duyurmaya çalışıyor. 5000 gün prim şartının eşitlenmesini bekleyen çok sayıda esnaf ve sanatkar için TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den EYT çağrısı geldi.

evdebakim-001.jpg

PRİM MAĞDURLARI İÇİN İLK ÇAĞRI

EYT'nin yasallaşmasına rağmen prime takılan çok sayıda kişi taleplerinin karşılanmasını bekliyor. Doğum ve askerlik borçlanmasına rağmen emekli olmayanla için KESK Başkanı Palandöken'den ilk çağrı geldi. EYT düzenlemesi için çağrıda bulunan Palandöken, esnaf ve sanatkarların taleplerinin karşılanması ve staj mağdurlarının önünün açılmasını istedi.

dar-001.jpg

EYT YASASINA ALINMALI ÇAĞRISI

Palandöken, yayınladığı yazılı açıklamada çalışan esnaf ve sanatkarlar, tarım çalışanları, staj mağdurlarının EYT düzenlemesi kapsamına alınması çağrısında bulundu. Palandöken, müjdeli haber beklediklerini belirterek, EYT'lilerle eşitlenmesi gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN