Erdoğan açıkladı, Kılıçdaroğlu 'Sakın' dedi: Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı

Erdoğan açıkladı, Kılıçdaroğlu 'Sakın' dedi: Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversitelerin yaz mevsimine kadar uzaktan eğitime geçtiğini duyurmasından sonra açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, pandemi dönemiyle karşılaştırma yaparak "Sakın okulları kapatmayın, sakın. Covid sırasında gençlerimizin ruh sağlığı zarar gördü. Gençlerimize daha çok zarar vermeyelim. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem felaketinin vurduğu illerden olan Diyarbakır'da bugün açıklamalarda bulundu. Erdoğan afet bölgesinde yaptığı konuşmada, yaz mevsimine kadar üniversitelerin uzaktan eğitime geçtiğini duyurarak, KYK yurtlarının depremzedelere açıldığını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından hemen sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından alınan karara tepki gösterdi.

'SAKIN KAPATMAYIN SAKIN'

Pandemi dönemiyle kıyaslama yapan Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Sakın okulları kapatmayın, sakın. Covid sırasında gençlerimizin ruh sağlığı zarar gördü. Gençlerimize daha çok zarar vermeyelim. Sakın. Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN