Davutoğlu'ndan uzaktan eğitim kararına tepki: Barınma sorununa çare üniversiteleri kapatmak olamaz

Davutoğlu'ndan uzaktan eğitim kararına tepki: Barınma sorununa çare üniversiteleri kapatmak olamaz

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçirilmesiyle KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirilmesine yönelik karara tepki göstererek "Barınma sorununa çare üniversiteleri kapatmak olamaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirileceğini ve üniversitelerin uzaktan eğitime geçilmesine yönelik kararı açıklamasının ardından yurtlar boşaltılmaya başlatılmıştı. Eğitimin yaza kadar uzaktan olmasına siyasiler tepki göstermeye devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından uzaktan eğitime geçilmesiyle ilgili karara "Acilen bu yanlış karardan dönülmeli, depremzedeler öğrenci yurtları yerine aile konaklamasına daha uygun olan kamu misafirhaneleri ve otellere yerleştirilmeli" diyerek tepki gösterdi. Davutoğlu, barınma sorununa çarenin üniversiteleri kapatmak olmadığını da dile getirdi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Barınma sorununa çare üniversiteleri kapatmak olamaz. Acilen bu yanlış karardan dönülmeli, depremzedeler öğrenci yurtları yerine aile konaklamasına daha uygun olan kamu misafirhaneleri ve otellere yerleştirilmeli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN