Erdoğan çağrıda bulunmuştu: Tarım Kredi'den indirim kampanyası

Erdoğan çağrıda bulunmuştu: Tarım Kredi'den indirim kampanyası

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, temel gıda ve temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde zincir marketlere yönelik indirim çağrısında bulunmuştu.

Yüksek gıda fiyatları karşısında yetkililer tarafından zincir marketlere yapılan indirim çağrıları sürüyor. Bu çağrılara karşılık bazı markalar harekete geçti.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yapılan açıklamada "16 Ekim 2023 tarihinde başlayacak yeni kampanyamız kapsamında; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacaktır" denildi.

MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİN İNDİRİM

Yapılan açıklamaya göre ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de indirim yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN