Erdoğan Kılıçdaroğlu’na vizyon belgesi eleştirisi! Bu beyanlar millet düşmanlığının işareti

Erdoğan Kılıçdaroğlu’na vizyon belgesi eleştirisi! Bu beyanlar millet düşmanlığının işareti

Samsun'da "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin cehalet ve gafletle açıklanamayacak söylemleri, ülkeye yönelik faşist zihniyeti deşifre etmektedir. Bu beyanlar, millet düşmanlığının işareti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da "Kuruluştan Bugüne Birlikte 2023'e" programında yaptığı konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vizyon açıklamasını eleştirdi. Erdoğan, "Muhalefetin cehalet ve gafletle açıklanamayacak söylemleri, ülkeye yönelik faşist zihniyeti deşifre etmektedir. Bu beyanlar, millet düşmanlığının işareti. CHP'nin vizyon açıklaması diye sunduğu görüntü, başındaki zatın ve yoldaşlarının iplerinin kimlerin elinde olduğunun ilanından başka anlam taşımamaktadır" ifadelerini kullandı.

5969622.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Gençlerimizin özgürlükler, hak, adalet hassasiyetleri yüksektir. Bunlar bizim gençliğimizi de bu milleti de tanımadılar, tanımıyorlar. Bunların şu anda tek bildiği IMF'den para alacaklarmış. Biz ne yaptık IMF ile bütün ipleri kopardık, paranı al çek git dedik. Bizden sonra hala bunlar otellerin lobilerinde CHP'den bir tanesi, İyi Parti'den bir tanesi IMF'nin buraya gönderdiği kişilerle görüştüler. Ama bu millet, ipini IMF'nin eline verenlere de siyasette yer vermez. Bu baronlar IMF ile ortak çalışanlardır. Paraları buradan getiriyorlar. Şu anda söyledikleri isimlerden bir tanesi Paşinyan'ın danışmanı. Ermenistan şu anda battı, bitti, Ermenistan gidiyor. Bunlar Ermenistan'ı kurtardılar mı? Kurtaramadılar. Türkiye de bu millet iradeyi AK Parti'den alıp size vereceğini mi sanıyorsunuz, vermez.

"AZİZ MİLLETİMİZ SANDIK ÖNÜNE KONDUĞUNDA BUNUN HESABINI YAPACAK"

"Birileri ne yaparsa yapsın, tarihiyle, değerleriyle, inancıyla, kültürüyle barışık Teknofest gençliği gümbür gümbür geliyor. Türkiye teknolojiyi sadece kullanan, tüketen değil aynı zamanda tasarlayan, geliştiren ve ihraç eden bir güce dönüyor. Savunma sanayi başta olmak üzere pek çok alanda ülkemizin yaşadığı başarıyı herkes kabul ediyor, hatta gıptayla takip ediyor. CHP'nin başındaki zata TEKNOFEST'te yaptığı kısa süreli ziyaret yeterli olmamış.

Aziz milletimiz sandık önüne konduğunda bunun hesabını yapacak. Muhalefetin cehalet ve gafletle açıklanamayacak söylemleri, ülkeye yönelik faşist zihniyeti deşifre etmektedir. Bu beyanlar, millet düşmanlığının işareti. CHP'nin vizyon açıklaması diye sunduğu görüntü, başındaki zatın ve yoldaşlarının iplerinin kimlerin elinde olduğunun ilanından başka anlam taşımamaktadır.

Altılı Masa'nın her suni yapı gibi bir süre sonra tamamen dağılması kaçınılmazdır. Seçimden sonra çoğunun siyasetten tasfiye olacağı kesindir. Özellikle sahte gündemler üzerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı kalesinde gedik açma, tuğla koparma oyunlarına kesinlikle düşmeyeceğiz.

"MUHALEFET ÜLKEMİZİN GELDİĞİ SEVİYEDEN HABERSİZ"

CHP'nin tek vaadi, Türkiye'yi vesayetle kavgadan darbe girişimine kadar nice mücadele verdiğimiz eski günlere döndürmektir. Muhalefetin ülkemizin geldiği seviyeden habersiz olduğunu görüyoruz, çocukların bile yaptığı işi 'teknoloji devi' sananlar milletini de tanımıyor demektir. Vizyon toplantısına gelmeye tenezzül etmeyen yabancı ekonomi komiserinin konuşmasını 'millet teknoloji görsün' diye pazarlamak komiklik değil cahillik alameti. Ülke ülke dolaşmak yerine ithal danışmanlarını alıp Türkiye'deki OSB ve teknoparkları, Togg'un üretim üssünü ziyaret etmesini tavsiye ediyorum. Gelsin teknoloji tesislerini görsün, belki arkası karanlık ithal danışmanlardan medet ummak yerine bu toprakların değerlerinden ilham alır"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN