Erdoğan seçim sonrası düğmeye bastı! Milyonlarca kişiye 1000 TL ödeme

Erdoğan seçim sonrası düğmeye bastı! Milyonlarca kişiye 1000 TL ödeme

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 1000 TL destek ödemesi müjdesi geldi. Tarımla ilgilenenler için Hububat Üretim Prim duyurusu yapıldı

Seçim sonrası düğmeye basan Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca yeni çiftçiye müjdeli haberi verdi. Hububat Üretim Primi desteği sağlanacağını duyuran Erdoğan, 1000 TL ödeme yapılacağını sosyal medyadan paylaştı.

Erdoğan’ın Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre buğday için ton başına 1000 TL, arpa için 500 TL “Hububat Üretim Primi” desteği verilecek.
img-2056.jpeg

1000 TL’YE KADAR DESTEK ÖDEMESİ

Erdoğan tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

‘Toprak Mahsulleri Ofisinin 2023 yılı buğday ve arpa alım fiyatlarını belirledik. “Hububat Üretim Primi” desteğiyle birlikte üreticilerimizin eline ton başına ekmeklik buğdayda 9 bin 250 TL, arpada ise 7 bin 500 TL geçecektir. Çiftçilerimize ve ülkemize hayırlı olsun.’

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN