Erdoğan'dan Bahçeli'ye teşekkür, Kurtulmuş'a tebrik telefonu

Erdoğan'dan Bahçeli'ye teşekkür, Kurtulmuş'a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, TBMM Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak tebriklerini iletti. Ayrıca Erdoğan, geçici Meclis Başkanlığı ve Kurtulmuş'a verdiği destek nedeniyle MHP lideri Bahçeli'ye de teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’u telefonla arayarak tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Numan Kurtulmuş’un TBMM Başkanı seçilmesini kutlayarak, yeni yasama döneminin hayırlı olması ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Erdoğan, genel seçimlerin ardından Meclis Başkanı seçilene kadar geçici TBMM Başkanlığı görevini yürüten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de arayarak, bu görevi yürütmesinden dolayı tebriklerini ve teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN