Erdoğan'dan Gaziantep'teki kaza sonrası taziye mesajı

Erdoğan'dan Gaziantep'teki kaza sonrası taziye mesajı

Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 21 kişinin yaralandığı kazanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Gaziantep'te bu sabah saatlerinde yaşanan zincirlemeli kazada 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi ise yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, paylaşımında "Gaziantep-Nizip Otoyolu’nda meydana gelen elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." sözleriyle taziyelerini iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN