Erdoğan Arnavutköy'de seçmene seslendi: Kim hizmet edecekse ona oy verelim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimine işaret ederek "Sizlerin güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Şehrimize kim hizmet edecekse ona oy verelim" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime dair değerlendirmede bulunarak "Sizlerin güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Şehrimize kim hizmet edecekse ona oy verelim. İBB'nin şu andaki belediye başkanına sorun Arnavutköy'ün nerede olduğunu bilmez" dedi.

1kapak-004.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Siz bizi bahtiyar ettiniz, bizi gururlandırdınız, bize sahip çıktınız. Rabbim her birinizden razı olsun. Bugüne kadar bize olan itimadınızı asla boşa çıkarmadık. Sizlerin güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Şehrimize kim hizmet edecekse ona oy verelim.

ARNAVUTKÖY'ÜN NEREDE OLDUĞUNU BİLMEZ

İBB'nin şu andaki belediye başkanına sorun Arnavutköy'ün nerede olduğunu bilmez.

Sandığa gümbür gümbür giderken Arnavutköy, Murat Kurum kardeşime teslim ediyor muyuz? Çok çalışacağız. Yarın da sandıklara sahip çıkacağız. Yerel yöneticileri belirlerken Cumhurbaşkanınız olarak ben yanınızdayım, bakanlar olarak tüm kabine yanınızda.

Kim aşkla hizmet edecekse tercihimizi onlardan yana kullanalım. Bu gerçek belediyeciliği iktidar yaparsak Arnavutköy her tür hizmeti alacaktır.

ÇAM SAKURA'NIN YOLUNU YAPMADI

İstanbul Havalimanını yaptık mı? Dünyanın sayılı havalimanlarından bir tanesi oldu. Çam Sakura Hastanesi'ni yaptık. Şu andaki belediye başkanı yolunu yapmadı. Onu da Ulaştırma Bakanlığı yaptı.

İstanbul'u CHP'nin algı belediyeciliğiyle bir 5 yıl daha kaybetmesinin takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız.

5 yıl belediye başkanlığı yaptım mı, yaptım. Arnavutköy'ü belli bir seviyeye bu kardeşiniz getirdi. Gençler bunu bilmeyebilir. İşte bu adımları biz attık. Belediyecilik nedir bunu biz biliriz. Buraya bir bakan arkadaşımı ne yaptık, İstanbul'a İBB Başkan adayı olarak gönderdik. İşi bileni göndereceksin dedik.

KİMİ İNSAN ESER ÜRETİR KİMİSİ DE POLEMİK

Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar.

Muhalefetin 'buraya uçak inmez' dediği, bunun için engellemeye çalıştıkları havalimanımız ülkemizin gururu haline geldi. Bunlar kiminle yarış ediyor? Murat kardeşim seçimi kazandığı zaman tüm Arnavutköylüler kazanacak.

Şayet biz muhalefetin takoz siyasetine boyun eğip geri adım atsaydık, ne bu yatırımlar hayata geçerdi ne de vatandaş hizmet alırdı.

ATEŞ ÇEMBERİYLE ÇEVRİLİ BİR COĞRAFYADAYIZ

Etrafı ateş çemberiyle çevrili çok zorlu bir coğrafyadayız. Moskova'da düzenlenen terör saldırısı, durumun hala ne kadar kritik olduğunu hepimize gösterdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN