Erdoğan'dan milyonlarca emekliye müjde! 20 gün sonra hesaplara yatıyor... Bir müjde de yılbaşında

Erdoğan'dan milyonlarca emekliye müjde! 20 gün sonra hesaplara yatıyor... Bir müjde de yılbaşında

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte emekli maaşlarına yapılacak zam merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekliye müjdeli haberi verdi. Erdoğan, müjdeli haberin 20 gün sonra hayata geçeceğini resmen açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekli vatandaşı sevindiren gelişmeyi resmen açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bir müjdenin de yılbaşında hayata geçeceğini belirtti.

Bakanlar Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekliye müjdeli haberi resmen verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli vatandaşları sevindiren gelişmenin 20 gün sonra gerçekleşeceğini duyurdu.

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte emekli maaşlarına yapılacak zam oranı merak konusu oldu. Milyonlarca emekli vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam beklerken Erdoğan, müjdeli haberi resmen duyurdu. Erdoğan'ın müjdeli haberi emekli vatandaşları sevindirdi.

Bakanlar Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi verdi.

KASIM AYINDA 5 BİN TL'LİK ÖDEME

Bir defaya mahsus olmak üzere kasım ayında emekli vatandaşların hesabına 5 bin TL yatacağını açıklayan Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışmaya fiilen devam eden emeklilerimizi bu ödemenin dışında bırakıyoruz. Bütçemize toplam maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak." dedi.

Erdoğan ayrıca emekli vatandaşlara yılbaşında da bir müjdeli haber verileceğini açıklayarak "Yılbaşında emeklilerimizin durumun tekrar gözden geçirecek, o zaman her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN