Erdoğan'ın sesini taklit eden fenomenle Babacan'ın gülümseten diyalogu: 'Gergin siyaset ortamını yumuşatacağız'

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit ederek büyük beğeni toplayan Muhammed Nur Nahya, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile samimi bir şekilde bir araya geldi. Nahya'nın Babacan'a Erdoğan'ın sesini taklit ederek selam verme şekli ve Babacan'ın bu jesti karşısındaki nazik tavrı, gergin siyasi ortamda hoş bir tebessüm yarattı.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini taklit ederek büyük beğeni toplayan Muhammed Nur Nahya, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile sıradışı bir karşılaşma yaşadı. Nahya, Babacan'ın seçim çalışmaları esnasında yolda rastladığı liderin otobüsüne yönelik bir selam verme jestiyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı'nın ünlü tonlamasını kullanarak "Sayın Babacan" diyerek başlayan Nahya, Babacan'a hitaben "Sizin seçim otobüsünüzü görünce selam verelim dedik" ifadelerini kullandı.

Babacan'ın karşılığı ise oldukça olumlu oldu. Nahya'nın videolarını zaman zaman izlediğini ve çok beğendiğini belirten Babacan, Türkiye'nin siyasi mizaha olan özlemini dile getirdi. Babacan, Nahya'yı tebrik ederken, "Endişen yok değil mi? Rahatça mizahını yapabiliyor musun?" sorularını yöneltti, bu da mizahın siyasetteki yerine dair önemli bir diyalogun kapılarını araladı.

Nahya ise, hem iktidar hem de muhalefet kanadından şimdiye kadar herhangi bir şikayetle karşılaşmadığını, bu yüzden videolarını özgürce çekebildiğini belirtti. Bu samimi ve pozitif diyalog, iki ismin siyasetteki gerginliği bir nebze olsun hafifletme arzusunu gözler önüne serdi.

Ali Babacan, bu özel buluşmayı "Gergin siyaset ortamını yumuşatacağı" mesajıyla kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN