Erzurum'da AK Parti ve MHP'den ayrılan 1071 kişi İYİ Parti'ye katıldı

Erzurum'da AK Parti ve MHP'den ayrılan 1071 kişi İYİ Parti'ye katıldı

Erzurum'daki İYİ Parti İl Başkanlığı'nda yapılan törenle, 1071 kişi partiye katıldı. Çoğunluğu Ak Parti ve MHP'den ayrılan yeni üyelere rozetleri takılarak tebrik edildi.

ORHAN BAKIRCI/ ERZURUM

İYİ Parti Erzurum il başkanlığımda yapılan törenle 1071 kişi partiye katıldı. Çoğunluğu Ak Parti ve MHP'den ayrılan yeni üyelere il binasının önünde rozetleri takıldı.

Açılış konuşmasını il sekreteri Osman Temur yaptı. Yaptığı konuşmada Temur, "Değerli hemşerilerim ve dava arkadaşlarım bu zorlu şartlarda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Partimiz ilkeleri olan kurumsal düşünce yapısı ile hareket eden herkesi kucaklayan birilerinin arka bahçesi olmayan partidir. Tek amacı zalimlerin düzenine son vermek için iktidar olmaktır. Sizlerin ve yüce Türk milletinin teveccühleri ile bu hedefimizi başaracağız. İl Başkanımız Melih Kırkpınar beyefendiyi konuşmalarını yapmak için kürsüye davet ediyorum." dedi.

Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Melih Kırkpınar katılımların her ay düzenli ve yükselerek artacağına vurgu yaptı. Yaptığı konuşmada Kırkpınar,"Milletimizin emrinde ve hizmetinde yürüdüğümüz bu yolda aramıza yeni katılan yurttaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Bu kutlu yolda amacı vatan ve millet sevdası olan İYİ yürekli yol arkadaşlarımız artarak devam edecektir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp insanlarımızın sıkıntılarına ortak seslerine soluk oluyoruz. Tek mücadelemizin vatanın bekası vatandaşlarımızın refahı. Bu uğurda tüm teşkilatlarımızla sürekli çalışıyoruz.

SANDIK İKTİDAR PARTİLERİNİN EN BÜYÜK KORKUSU

Kötü ekonomik gidişata sürekli kılıf arayan hükümet ilk seçimde gideceğini anladığı için farklı arayışlara girmiş ve demokratik kuralları yok saymıştır. Aziz milletimiz yapılan her hilenin farkında ve takipçisidir. Değerli hemşerilerim emin olun ki iktidarımızda bütün sorunları çözecek ehliyet ve liyakat sahibi kadrolarımızla hizmetinizde olacağız.

ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ ERZURUM İLE SINIRLI KALMAYACAK.

Farklı şehirlerde yaşayan Erzurum’lu hemşerilerimizle irtibat içindeyiz özellikle büyükşehirlerdeki hemşerilerimiz bayram sonrası İzmir, Ankara, Bursa ve İstanbul’da toplu katılımlarla partimize karışacak. Biz tüm illerde tüm teşkilatlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İYİ Parti ilklerin partisidir İYİ Parti bitkin ve beraberliğin sembolüdür" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN