Eski belediye başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Sakarya'da eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 2009-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ahmet Soğuk (64), Yeni Mahalle'deki evinden çıkıp aracına bindikten sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

9741647.jpg

Saldırının ardından kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki otluk alanda durdu. Yaralı halde araçtan inen Soğuk, kısa süre sonra yere yığıldı.

9742080.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, yaptığı kontrolde Ahmet Soğuk'un hayatını kaybettiğini belirledi.

9742006.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

9742004.jpg

Durumu haber alan Soğuk'un yakınları ise sinir krizi geçirdi.

9742005.jpg

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Ahmet Soğuk'un cenazesi, polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine götürüldü.

9742003.jpg

Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN