Eski İYİ Partili vekil Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı: Durumu ciddiyetini koruyor

Eski İYİ Partili vekil Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı: Durumu ciddiyetini koruyor

Eski İYİ Parti Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Çelik, hastanede tedavi altına alındı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde gerçekleşen olayda, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik Ahmet Çelik (67), Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki ofisinde kardeşi Kemal Çelik (64) ile arasında bir tartışma yaşandı. Olayın detaylarına göre, tartışma zaman içinde büyüyerek şiddet eğilimine dönüştü ve Kemal Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik'i göğsünden ve elinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ahmet Çelik, hastaneye kaldırıldı. Ancak, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli Kemal Çelik, ikamet ettiği adreste yakalandı.

BİLİNCİ AÇIK

Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"12.03.2024 tarihinde Bahçelievler ilçesinde bıçakla yaralanan ve yaralı şahsın hastaneye intikalinin sağlandığı olayla ilgili olarak; Yaralı şahsın İYİ Parti eski milletvekili Ahmet Çelik olduğu, şahsın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği, göğüs alt kısmından bıçakla yaralı olduğu, bilincinin açık olduğu anlaşılmıştır.

Şahsın ilk beyanına göre; olayı Yenibosna'daki ofislerinde öz kardeşi Kemal Çelik isimli şahsın gerçekleştirdiğini beyan etmiş, ofiste yapılan incelemede yerde kan lekeleri olduğu görülmüştür.

Şüpheli Kemal Çelik isimli şahıs ikamet adresinde, olayda kullandığını beyan ettiği bıçakla birlikte yakalanmış, şahsın alkollü olduğu, bileğinde kesik olduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

AKŞENER'DEN MESAJ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak bir paylaşımda bulundu. Akşener, geçmiş olsun dileklerini iletirken, “27. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Çelik'in uğramış olduğu saldırı sonucunda yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN