Eski Ülkü Ocakları başkanı Aldemir: Çektiğim kasetler var, ölürsem yayınlanacak

Eski Ülkü Ocakları başkanı Aldemir: Çektiğim kasetler var, ölürsem yayınlanacak

Eski Ülkü Ocakları başkanı Alaattin Aldemir, 'Sinan Ateş suikastına ilişkin olarak "Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak. Türkeş'in kime ne dediği ortaya çıkacak o zaman'' dedi.

Alparslan Türkeş'in danışmanlarından ve eski Ülkü Ocakları genel başkanı Alaattin Aldemir, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülmesini değerlendirdi. Aldemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştirdi.

Bir süre önce MHP'den istifa edip CHP'ye katılan Aldemir, Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalar 'psikolojik hareket' olarak nitelendirdi.

Aldemir'in açıklamaları şöyle:

"Türkiye toplumu psikolojik bir harekata tabi tutuluyor. Propaganda metotlarından biridir bu. Korkutursunuz, sindirirsiniz, pusturursunuz, konuşturamaz hale getirirsiniz. Ondan sonra da 'Ya ne yaparsak yapalım sistem değişmeyecek, sandığa gitmeyelim' dedirtirsiniz. Bu psikolojik harekatın bir uzantısını Devlet Bahçeli'nin konuşmasında gördük. burada psikolojik bir hareket çekiliyor.

MHP'deki bazı ülküdaşlarım, 'Davamıza zarar veriyorsun' diyor. Kardeşim ben davanıza zarar vermiyorum, davanızı savunmak bana düşüyor. Davanıza sahip çıkacaksanız, içinizde kirli insanlar varsa bunları kusun artık.

'KASETLER VAR, ÖLÜRSEM BUNLAR YAYINLANACAK'

Sayın Bahçeli, benim kadar ülkücü harekete hizmetin mi var? Ben silah yakalatmadım ama silahtan ceza aldım. Senin arabanda Gölbaşı'nda makineli tüfekler yakalandı ifade vermedin. Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak. Türkeş'in (Alparslan Türkeş) kime ne dediği ortaya çıkacak o zaman."

SİNAN ATEŞ SUİKASTINDA SON DURUM

MHP’ye bağlı Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt’la 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Açılan soruşturmada şu ana kadar 10 kişi tutuklandı.

Tutuklananlar arasında MHP ile ilişkili isimlerle birlikte iki de özel harekât polisi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN