Mehmet Ocaktan: Sinan Ateş cinayeti MHP'de sarsıntı yarattı

KARAR TV'nin her hafta salı günü 14.00'de canlı yayınlanan programı Buradan Bakınca'da gündeme dair değerlendirme yapıldı. Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan gündeme dair sıcak gelişmeleri konuştu. Mehmet Ocaktan, eski ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş cinayeti hakkında konuşarak MHP Lideri Bahçeli'nin bugün 10.45'te yaptığı konuşmayı değerlendirdi. Ocaktan, "Sayın Bahçeli'den anladığım kadarıyla MHP'de sarsıntı yarattı bu cinayet. Konuşmasından anlaşılıyor" ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN

KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan gündemi değerlendirdi.

"ALTILI MASA DAĞILMADIKÇA İKTİDARIN KAZANMASI ÇOK ZOR"

KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında konuşan Mehmet Ocaktan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugün 10.45'te gerçekleştirdiği toplantının detaylarını konuştu. Bahçeli'nin Altılı Masa ile ilgili endişe olduğuna değinen Ocaktan, "Bahçeli, Altılı Masa'nın ittifakı için kriminal bir ittifak açıklamaları yaptı. Cumhur İttifakı'nın oluşması için iktidara yakın medya 'Altılı Masa ortaya bir şey çıkaramıyor' açıklamaları yapıyor sürekli. Madem iktidar medyası için bu şekilde düşünülüyor. O zaman Altılı Masa ile neden bu kadar uğraşıyorlar? Burada derin bir endişe var. Altılı Masa dağılmadıkça iktidarın kazanması çok zor. Bu anlamda bir korkuları var. Bu masa dağılmadıkça 'bizim işimiz zor' düşüncelerine sahipler." ifadelerine yer verdi.

sdvdfb.png

"BAHÇELİ OLAYI ÇOK DAHA GİZEMLİ HALE GETİRDİ"

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktıkları sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda Sinan Ateş bacaklarına ve başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, Selman Bozkurt omzundan yara aldı. Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Bu durumun ardından eski ülkü ocakları başkanına yapılan suikast Türkiye'nin gündemine oturdu. Sinan Ateş cinayeti hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli'den açıklama beklendi. Bahçeli'nin bugün gerçekleştirdiği toplantıda bu olayı dillendirmesi üzerine Ahmet Taşgetiren, 'Bahçeli olayı çok daha gizemli hale getirdi. Toplantıda söylediği cümleler ise çok karışık. Bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı meselesini konuşmaya başladı. Konudan konuya atladı." ifadelerine yer verdi. Bunun üzerine Mehmet Ocaktan şu sözleri söyledi: "Bu ülkücü camiaya tatmin edici cevaplar verilmezse adımlar atılmazsa bu aynı zamanda AK Parti'yi de yıpratır. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşmada ayrıca çok dağınık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN