Karamollaoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye yüklendi: Altılı Masa'nın yürüttüğü sürecin kıymetini anlayamazlar

Karamollaoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye yüklendi: Altılı Masa'nın yürüttüğü sürecin kıymetini anlayamazlar

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'yi eleştirdi. Karamollaoğlu, "Bugüne kadar ne Erdoğan MHP Genel Merkezi’nin ne de Bahçeli AK Parti Genel Merkezi’nin kapısından içeriye girmiş değil. Bu durumu normal karşılayanların, 6 farklı siyasi partinin hassasiyet, nezaket ve istikrarla yürüttüğü sürecin kıymetini anlayabilmesi mümkün mü?" dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Erdoğan'ın MHP Genel Merkezi'ne, Bahçeli'nin ise AK Parti Genel Merkezi'ne gitmemesini eleştiren Karamollaoğlu, "Bugüne kadar ne Erdoğan MHP Genel Merkezi’nin ne de Bahçeli AK Parti Genel Merkezi’nin kapısından içeriye girmiş değil. Bu durumu normal karşılayanların, 6 farklı siyasi partinin hassasiyet, nezaket ve istikrarla yürüttüğü sürecin kıymetini anlayabilmesi mümkün mü?" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Millet İttifakı’nın sembolü 6’lı Masa; Cumhur İttifakı’nın sembolü ise “tekli koltuk”tur. Bizim ittifak toplantılarımızın adresi siyasi partilerin genel merkezleri; diğer ortakların buluşma adresleri ise ev ya da Saray’dır. Türkiye, bu iki anlayış arasında tercih yapacaktır.

Masa; -Birlik ve beraberlik, -Dayanışma ve paylaşma, -İstişare, -Samimi sohbet ve -Buluşmak için adil bir zemindir.

Tekli Koltuk; -Kutuplaşma ve ayrışma, -Hırs ve bencillik, -Tahakküm, -Sadece emir verme ve -Eşitsizlikleri büyütmektir!

Bugüne kadar ne Sn. Erdoğan MHP Genel Merkezi’nin ne de Sn. Bahçeli Ak Parti Genel Merkezi’nin kapısından içeriye girmiş değildir. Bu durumu normal karşılayanların, 6 farklı siyasi partinin hassasiyet, nezaket ve istikrarla yürüttüğü sürecin kıymetini anlayabilmesi mümkün mü?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN