Eskişehir'de yangın faciası: Baba ile oğlu can verdi

Eskişehir'de yangın faciası: Baba ile oğlu can verdi

Eskişehir'de Yaşar Çaylak'a ait evde elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Bu sırada anne Tülay Çaylak, kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken baba Çaylak ise evin giriş kısmında uyuyan oğlu Uğur'u kurtarmak için yanına gitti. Fakat baba ve oğlu yanarak can verdi.

Eskişehir'de iki katlı evde çıkan yangında baba ile oğlu yaşamını yitirdi.  Akçağlan Mahallesi Poyraz Sokak'ta Yaşar Çaylak'a (52) ait evin giriş kısmında elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangın çıktı.

Bu sırada anne Tülay Çaylak, kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken baba Yaşar Çaylak ise evin giriş kısmında uyuyan oğlu Uğur'u kurtarmak için yanına gitti.

19-02/10/basliksiz-1-1549789770.jpg

BABA İLE OĞLU YANARAK CAN VERDİ

Dumandan etkilenen baba ve oğlu yanarak hayatını kaybetti. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 

19-02/10/basliksiz-1-1549789753.jpg

112 Acil Servis ekibince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan anne Çaylak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Baba ve oğlunun cenazeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İtfaiye ve polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

ESKİŞEHİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN